Vollemaanswandeling op 3 juli


Op dinsdagavond 3 juli  kun je met mij en de andere vertellers van de Maretak meelopen met een vollemaanswandeling in Oisterwijk.

Ieder jaar houden we wel een vollemaanswandeling. Het is altijd mooi. Een aantal keren  hebben we de maan zien opkomen van achter de bomen –  enorm groot en oranje – terwijl ze weerspiegeld werd in het ven.

Adembenemend mooi was het! Het is ook wel eens voorgekomen dat de maan achter de wolken bleef tot de wandeling voorbij was en ik haar op de terugweg naar huis in al haar glorie door mijn autoraampje kon zien…Maar meestal is ze wel echt zichtbaar aanwezig tijdens vollemaanswandelingen. Op deze 3e juli is de maan precies om 20.51 uur vol. Natuurlijk zullen de verhalen, die deze avond verteld worden, in het teken van de maan staan.

We vertrekken om 19.00 vanaf theater ‘De Witte Lelie’ aan de Adervendreef 4a in Oisterwijk. We zijn om 21.30, als de zon ondergaat, weer terug bij dit theater.

De entree is 7 euro, dit is inclusief koffie, thee en iets lekkers onderweg. Het is handig als je reserveert, zodat we weten wie er mee gaan en op wie we eventueel nog even moeten wachten. Je krijgt dan ook een routebeschrijving.