Gastenboek


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(82)
1 2 3 4 5 6 7 8 9
>
(82) Yvonne Raaijmakers
Thu, 21 February 2019 16:09:20 +0000
url email

Dag lieve AnneMargriet,

Wat heb ik genoten van je bijzondere vertelling in het Clara-kapel over je opa en oma. Vanaf het begin tot het einde heb ik 'aan je lippen gehangen'. Ik zag het voor me gebeuren, je vertelt heel beeldend en vooral ook met veel liefde en begrip. Echt een bijzonder verhaal wat doorgegeven mag worden én met een verrassend einde.
Nogmaals hartelijk dank. Ook voor de sfeervolle muzikale begeleiding van Guido.
Yvonne

(81) Alex
Tue, 19 February 2019 20:22:39 +0000
email

Lieve Annemargriet,

Als regelmatig bezoeker van jouw prachtige vertelkunst ben ik telkens weer verrast hoe je mensen weet te boeien met schitterende verhalen. Of het nou tijdens de volle maanswandelingen is, de heerlijke verteldiners of zoals afgelopen jaar mijn persoonlijke verhaal op mijn verjaardagsfeest. Je weet mij altijd weer te boeien !!!
Zo ook zaterdag 9 februari in het Claraklooster in Den Bosch.
Het verhaal van jouw opa. Je vertelde het met zoveel passie, zoveel liefde, dat verhaal tot leven kwam.
Laat ik ook Guido niet vergeten. Zijn muziek en jouw verhaal zijn mooi afgestemd op elkaar.
Het was schitterend !!!
Dank daarvoor aan jullie beide en tot het volgende verhaal.

Hartelijke groet,

Alex.

(80) Bea Winnemuller
Tue, 19 February 2019 19:55:23 +0000

Beste Annemargriet en Guido,

Ook ik wil hier kwijt dat we zondag j.l in de Kapel van het Claraklooster een bijzondere middag hebben gehad. Je verhaal over de tao voor de pauze en het prachtige verhaal over je opa en oma met muzikale begeleiding door Guido zullen mij en mijn vriendinnen nog lang bijblijven. Ik weet al dat Denise fantastisch kan organiseren en dit keer was alles weer tot in de puntjes verzorgd in de Clarakapel. Heel fijn. We kijken dus uit naar jouw volgende voorstelling op deze locatie in december. Tot die tijd alle goeds en tot ziens.

(79) Denise de Costa
Tue, 19 February 2019 08:00:03 +0000
url email

Lieve AnneMargriet en Guido,
In november luisterde ik met mijn vriendin Marjon in Eindhoven naar de muziek en het familieverhaal van AnneMargriet. Ik was door het verhaal en de muziek geraakt en vond de middag zo mooi: ik wilde dat delen met andere vrienden, vriendinnen, familie, huisgenoten... en zo ontstond het idee om een middag in 'de kapel' van het voormalige Claraklooster, waar ik woon, te organiseren. De opkomst bleek zo groot dat het twee middagen werden, beide keren uitverkocht. Zaterdagmiddag 9 februari en zondagmiddag 17 februari luisterde ik voor de tweede en de derde keer naar jullie muziek en verhaal. Wat kun jij vertellen, AnneMargriet en wat past de muziek er fantastisch goed bij, Guido. Het was een hoop werk, de hele organisatie, maar wat is het leuk om met jullie samen te werken en met elkaar de schouders er onder te zetten om mensen een fijne middag te bezorgen, niet alleen met 'voeding voor de ziel' in de vorm van verhaal en muziek, maar ook met koffie en koek, sap en soep. Het napraten aan lange tafels met soep en brood was een prachtige afsluiting. En wat was het leuk om achteraf alle complimenten in ontvangst te nemen en vooral de bedankjes voor de uitnodigingen: "We hadden we een fijne middag bij jullie in de kapel. We waren erg ontroerd door dat prachtige verhaal. Dankjewel!" en ook: "Wat een bijzonder verhaal en zo ontzettend mooi verteld met muzikale begeleiding." En tenslotte van een ouderpaar met hun dochter: "We vonden het alle drie een geweldige middag/ervaring!" Daar doe je het toch voor! Dank jullie wel en ik kan me nu al verheugen op de samenwerking op zondagmiddag 15 december, als jullie samen met Dick van der Pijl met de winterverhalen naar de kapel komen. Tot dan, of eerder, op een andere locatie, met andere muziek en andere verhalen in de komende seizoenen. Lieve groet van Denise / Dennis (!) de Costa

(78) Nathalie van Iersel
Wed, 2 January 2019 13:33:33 +0000

Beste AnneMargriet & Guido
Wat een heerlijke dag (22/12/18) heb ik gehad op de Keutenberg!
Voor mij was het een samenzijn met vrienden en onbekenden, ondergedompeld in een fijne sfeer, verhalen, muziek, prachtige omgeving, uitwisseling van weetjes, wandelen, lekker eten en drinken. Eigenlijk dus kort samengevat: GENIETEN.
Dank je wel en tot ergens in 2019.

Lieve groeten
Nathalie


(77) Meta van Appeven
Mon, 24 December 2018 10:53:37 +0000
email

Heerlijk genoten van een magische ontmoeting op de Keutenberg. Met passie, plezier en vakmanschap vertelt AnneMargriet dat de vonken er van af vliegen. De wandeling, de muzikale omlijsting en de heerlijke hapjes, de boeiende gasten maakten deze dag zó mooi dat ik hem aan een balk wil spijkeren. Kortom een hartversterkende ervaring op de donkerste dag van het jaar. Tot weer!

(76) Francoise
Wed, 11 July 2018 17:54:44 +0000
email

Lieve AnneMargriet en Guido, Nogmaals veel dank voor een memorabele avond in de Hortus Botanicus in Amsterdam! Door jullie prachtige verhalen met persoonlijke noot en muzikale omlijsting kreeg het zakelijk diner een warm en persoonlijk karakter. Jullie verhalen en muziek raakten iedereen recht in het hart en namen ons mee naar een andere dimensie. Jullie creëerden een sfeer waarbinnen gesprek en verdieping van contact tot stand kwamen. Dank en tot Ziens! Francoise(75) Naomi
Wed, 23 May 2018 12:45:10 +0000
email

Lieve AnneMargriet,

Nogmaals enorm bedankt voor afgelopen zondag. Wij vinden het enorm bijzonder dat jij ons hebt mogen trouwen!
Je hebt een prachtig verhaal over ons verteld en onze levens hierin mooi samen gebracht. Dit was voor ons heel bijzonder en wellicht is dit wel een nieuwe roeping voor jou. Wij zouden jou aan iedereen aanbevelen voor een bijzonder moment als deze. Ook was het erg mooi dat Guido hier de muziek maakte, een prachtige combinatie.

Liefs van ons

(74) Cornélie Hoendervanger
Wed, 16 May 2018 12:32:04 +0000
email

Ik was enthousiast over de presentatie van pianiste Mieke van der Aalst en jou op zondag 13 mei jl.

Mieke speelde mooi, stijlvol en boeiend en verhalend en jouw gesproken woorden sloten daar prachtig bij aan.

Jouw stijl vond ik ook mooi, sober en recht tot het hart. Een zeer natuurlijke presentatie, waar ik erg van houd….

Dus mijn complimenten!

Hartelijke groeten en tot ziens,


Cornélie Hoendervanger, pianiste en pianodocente.(73) Erika Walenberg
Mon, 5 February 2018 18:30:18 +0000
email

Op 2 februari in de middag mochten wij op Hospice de Regenboog AnneMagriet en haar zoon Daan verwelkomen. Alvorens zij aan het woord kwam was er al een prachtig verhaal door 2 gasten van het Hospice. Een oudere heer en een oudere dame zijn elkaar na meer dan 70 jaar weer tegenkomen op de Regenboog. Zij kennen elkaar van de ULO in Friesland. Een ongelofelijke en prachtige gebeurtenis. Nu genoot AnneMargriet eens van een verhaal, daar de oudere dame zeer welbespraakt was! Toen zij uiteindelijk aan het woord kwam nam ze ons mee op een prachtige reis met bijzondere ontmoetingen. En Daan speelde mooi op zijn gitaar. Een middag met een klein gouden randje.......

>