Gastenboek


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(76)
1 2 3 4 5 6 7 8
>
(76) Francoise
Wed, 11 July 2018 17:54:44 +0000
email

Lieve AnneMargriet en Guido, Nogmaals veel dank voor een memorabele avond in de Hortus Botanicus in Amsterdam! Door jullie prachtige verhalen met persoonlijke noot en muzikale omlijsting kreeg het zakelijk diner een warm en persoonlijk karakter. Jullie verhalen en muziek raakten iedereen recht in het hart en namen ons mee naar een andere dimensie. Jullie creëerden een sfeer waarbinnen gesprek en verdieping van contact tot stand kwamen. Dank en tot Ziens! Francoise(75) Naomi
Wed, 23 May 2018 12:45:10 +0000
email

Lieve AnneMargriet,

Nogmaals enorm bedankt voor afgelopen zondag. Wij vinden het enorm bijzonder dat jij ons hebt mogen trouwen!
Je hebt een prachtig verhaal over ons verteld en onze levens hierin mooi samen gebracht. Dit was voor ons heel bijzonder en wellicht is dit wel een nieuwe roeping voor jou. Wij zouden jou aan iedereen aanbevelen voor een bijzonder moment als deze. Ook was het erg mooi dat Guido hier de muziek maakte, een prachtige combinatie.

Liefs van ons

(74) Cornélie Hoendervanger
Wed, 16 May 2018 12:32:04 +0000
email

Ik was enthousiast over de presentatie van pianiste Mieke van der Aalst en jou op zondag 13 mei jl.

Mieke speelde mooi, stijlvol en boeiend en verhalend en jouw gesproken woorden sloten daar prachtig bij aan.

Jouw stijl vond ik ook mooi, sober en recht tot het hart. Een zeer natuurlijke presentatie, waar ik erg van houd….

Dus mijn complimenten!

Hartelijke groeten en tot ziens,


Cornélie Hoendervanger, pianiste en pianodocente.(73) Erika Walenberg
Mon, 5 February 2018 18:30:18 +0000
email

Op 2 februari in de middag mochten wij op Hospice de Regenboog AnneMagriet en haar zoon Daan verwelkomen. Alvorens zij aan het woord kwam was er al een prachtig verhaal door 2 gasten van het Hospice. Een oudere heer en een oudere dame zijn elkaar na meer dan 70 jaar weer tegenkomen op de Regenboog. Zij kennen elkaar van de ULO in Friesland. Een ongelofelijke en prachtige gebeurtenis. Nu genoot AnneMargriet eens van een verhaal, daar de oudere dame zeer welbespraakt was! Toen zij uiteindelijk aan het woord kwam nam ze ons mee op een prachtige reis met bijzondere ontmoetingen. En Daan speelde mooi op zijn gitaar. Een middag met een klein gouden randje.......

(72) IngerMaries
Wed, 10 January 2018 18:32:37 +0000
url email

Wat is het toch altijd heerlijk om naar AnneMargriet te luisteren. Zaterdag 6 januari 2018 'mocht' ik weer. Op Driekoningen sloot AnneMargriet met haar verhalen de 'Heilige dagen, Heilige nachten' af. Dat doet ze zó mooi, zó op haar eigen manier en ze neemt je daarin zó natuurlijk mee. Als collega vertel ik zelf één van deze verhalen ook, maar toch deed AnneMargriet mij weer echt ontroeren. Dàt is kunst! Dank je wel, AnneMargriet!(71) Henk van der Vrande
Tue, 24 October 2017 06:18:06 +0000
email

Op 23 oktober 2017 heeft AnneMargiet op Klooster Terhaghe een mooi verhaal verteld voor onze bewoners en dit werd muzikaal omlijst met muziek en zang door medewerkers van Klooster Terhaghe.
Haar zeer aangename stem en interactie met de bewoners zorgde voor een aangename sfeer en de complimenten waren groot in aantal.
De bewoners hebben een heel fijne middag gehad en dit is zeker voor herhaling vatbaar.
AnneMargriet bedankt!!!

(70) Cornelie van Uuden
Fri, 20 October 2017 17:13:45 +0000
email

Dag Annemargriet,

Als medeorganisator van het evenement Theater binnen de Wallen complimenteer ik jou en Guido met de ontroerende voorstelling in de Vesting. In de intimiteit van de huiskamer kwam het verhaal volledig tot zijn recht. Je hebt een mooie stem en straalt een soort rust uit die de luisteraar direct in de stemming brengt. Een mooie opbouw en juiste muzikale begeleiding door Guido. Ik heb erg genoten !
Heel veel succes verder! Cornelie van Uuden


(69) An Van Ackerbroeck
Thu, 9 February 2017 19:59:20 +0000
email

Zondag was ik in het nieuwe vertelpodium in Leiden. In de serie “Verhalen van Betekenis" vertelde AnneMargriet verhalen uit de taoïstische traditie.
Vertrekkende vanuit een wetenschappelijke kijk op de ”oerknal” bracht AnneMargriet ons moeiteloos in de mythische wereld van de Tao met een scheppingsverhaal en een raamvertelling met kortere verhalen. Op een heel natuurlijke wijze weet AnneMargriet te boeien en ons mee te nemen naar een wereld waarin ze onmiskenbaar zelf veel rondgezworven heeft. En dan was er de muziek van Guido, die je de gelegenheid gaf bij de beelden te verwijlen of even lekker te verpozen, muziek en verhaal vormen een eenheid.. Een mooie middag met prachtige verhalen vol wijsheid en zelfs een vleugje Winnie de Poeh.


(68) Pauline Seebregts
Mon, 30 January 2017 12:37:12 +0000
url email

Het verhaal 'Mijn vader, Alzheimer en ik', is een authentieke vertelvoorstelling dichtbij en vanuit
het hart verteld waarbij AnneMargriet haar vader met veel
liefde portretteert in het proces van dementie.
Op een fijnzinnige manier vertelt ze over soms
pijnlijke maar ook wonderschone momenten
en ontmoetingen met hem.


(67) Bert Kooijman
Mon, 19 December 2016 12:27:26 +0000
email

Naar verhalen tussen Oud en Nieuw geweest in Haastrecht.
Daar vertelden een aantal vertellers waaronder AnneMargriet. Zij vertelde het verhaal van haar verdwenen opa. Ik had dit verhaal al eens eerder van haar gehoord. Nu was het door de tijdslimiet iets korter, daardoor ook krachtiger. Heel duidelijk, heel meeslepend en op gezette tijden een muzikaal rustpunt ingebracht door Guido haar partner. Zo kon het publiek ook weer even op adem komen. Een geweldige vertelster, een warme persoonlijkheid, een geweldig stel AnneMargriet en Guido. Het waar gebeurde verhaal is niet alleen mooi maar geeft ook het besef dat een fantasiebeeld wat je hebt soms waardevoller kan zijn dan de werkelijkheid, die anders is. AnneMargriet, Nel en ik hebben weer genoten!

>